OM SCANSEALS

Gjennom de seneste årene er det skjedd en stor utvikling innenfor forseglings- og plomberingsområdet. Som en konsekvens av denne utvikling er 3 ledende aktører i Skandinavia inngått et tett samarbeide under navnet ScanSeals. Det gjelder Safeguard Security Systems A/S, Danmark, Normedit AS, Norge og Nordisk Försegling AB, Sverige.

I mer enn 30 år har vi spesialisert oss på utvikling og salg av effektive forseglings- og plomberingssystemer i kampen mot svinn, tyveri, manipulasjon og bedrageri.

I tett samarbeid med kundene og produsentene våre har vi designet og utviklet plomberinger til å løse spesielle oppgaver. Vårt plomberings- og forseglingssortimentet omfatter løsninger til ethvert tenkelig område, herunder transport, strøm-, gass- og vannmålere, post, shipping, logistikk, toll, kjemisk industri og legemidler.

ScanSeals lagerfører en rekke standardløsninger som kan leveres fra dag til dag. Våre standardløsningene har alle ScanSeals’ logo og er fortløpende nummererte. Kundetilpassede løsninger med navn/logo og fortløpende nummerering er en enkel oppgave som vi løser daglig.

Vi er alltid parate til å motta en forespørsel fra dere om en plomberingsoppgave.

Du kan alltid rekvirere GRATIS prøver til plomberingsoppgaver og prøvemontering.

Kontakt oss

Kontakt oss i dag, og la oss finne en løsning på dere forseglingstrenge.

Danmark: sales@scanseals.com
Norge: sales@scanseals.no
Sverige: sales@scanseals.se